Media & Advertising

Orange lanseaza stick-ul Orange TV

03 Mar, 17:17 • Redactia DailyBusiness
Orange pregateste lansarea pe piata TV din Romania a stick-ului Orange TV, un dispozitiv care conecteaza televizorul la smartphone si tableta, pentru a le permite utilizatorilor sa urmareasca pe ecran mare filme, seriale, emisiuni si canale TV folosind dispozitivele mobile ca telecomanda.
Orange lanseaza stick-ul Orange TV

„Stick-ul Orange TV continua traditia pe care am inceput-o cand am lansat serviciul de televiziune ca unul multi-ecran. Este un produs inovator, care raspunde nevoii iubitorilor de televiziune de a avea libertate totala pentru a urmari continut TV si flexibilitate in alegerea ecranului. Faptul ca Romania este prima tara a grupului nostru in care lansam produsul ne onoreaza si demonstreaza inca o data importanta pe care o acordam dezvoltarii continue a serviciului Orange TV”, a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer la Orange Romania.

Stick-ul Orange TV va putea fi utilizat atat de abonatii serviciului Orange TV prin satelit, cat si de cei care urmaresc Orange TV pe dispozitivele mobile. Ei vor putea vedea pe televizor continutul din aplicatia Orange TV Go, precum si fotografii, melodii si clipuri video personale salvate pe smartphone si tableta, indiferent ca se afla acasa sau in deplasare.

Cu o greutate de 31 de grame si dimensiuni de 86,5 x 28 x 13 milimetri, stick-ul Orange TV este portabil si poate fi folosit oriunde pe teritoriul Romaniei. De exemplu, fanii serialelor „Anatomia lui Grey” sau „Agents of S.H.I.E.L.D.”, disponibile in Orange TV Go la sectiunea Movie Go, vor putea urmari pe ecran mare cele mai noi episoade in maximum 48 de ore de la premiera in Statele Unite, chiar si cand pleaca in weekend sau in vacanta.

Stick-ul Orange TV este in teste, iar o suta de clienti Orange au fost invitati sa il testeze, iar feedbackul lor va ajuta la ultimele verificari inainte de introducerea lui in oferta comerciala. Nu este prima data cand Orange ii implica pe clienti in testarea produselor sale, pentru a se asigura ca ele raspund diferitelor nevoi sau situatii de utilizare. Metoda a fost folosita si inainte de lansarea serviciului Orange TV, in 2012.

Vizitatorii Mobile World Congress, care se desfasoara la Barcelona in perioada 2 – 5 martie, pot testa stick-ul Orange TV la standul grupului Orange.

Pentru a folosi stick-ul Orange TV, clientii au nevoie de un smartphone sau o tableta cu sistem de operare Android sau iOs, un televizor cu port HDMI si o conexiune Wi-Fi securizata. Cu ajutorul aplicatiilor „Orange TV Go” si „stick Orange TV”, smartphone-ul sau tableta se transforma in telecomanda, iar continutul mobil va rula direct pe televizor.

La finalul anului trecut, Orange TV avea peste 157.000 de abonati. Tot pana atunci, aplicatia Orange TV Go, prin care clientii pot urmari in miscare pana la 78 de televiziuni, filme si seriale pe smartphone si tableta, a fost descarcata de peste 1.100.000 de ori.