- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Point Public Affairs vrea sa-si creasca business-ul cu 35% in 2010

09 Nov, 14:24 • Redactia DailyBusiness
Point Public Affairs, compania de consultanta in domeniul afacerilor publice si comunicare, si-a marit anul acesta echipa cu patru membri, si anticipeaza o crestere de peste 35% a veniturilor in 2010 comparativ cu 2009 , ca urmare a dublarii portofoliului de clienti, a anuntat marti compania.
Point Public Affairs vrea sa-si creasca business-ul cu 35% in 2010

Oficialii Point Public Affairs sustin ca vor incheia anul in curs cu un plus de 35% la cifra de afaceri fata de 2009, ajungand la peste 1,4 mil. lei.

Printre companiile intrate in portofoliul Point Public Affairs anul acesta se numaraPetrom, Provident Financial, International Advertising Association, Asociatia Romana pentru Ambalaje si Mediu, Asociatia Serviciilor Private de Ambulanta din Romania, Asociatia Nationala a Bauturilor Racoritoare, RomSlot – Asociatia Romana a Operatorilor de Sloturi.

Portofoliul de clienti ai Point Public Affairs include companii din IT, industria farmaceutica, servicii medicale, energie, publicitate, telecomunicatii, bauturi racoritoare, FMCG, financiar sau jocuri de noroc.