Media & Advertising

Principesa Maria a Romaniei, noul ambasador al Farmec

21 Apr, 12:16 • Redactia DailyBusiness
Alteta Sa Regala Principesa Maria a Romaniei (foto), cea mai mica dintre cele cinci fiice ale Majestatii Sale Regelui Mihai I, a semnat recent un acord de colaborare cu Farmec. Alteta Sa Regala devine ambasador al companiei clujene.
Principesa Maria a Romaniei, noul ambasador al Farmec

Prin aceasta colaborare, Principesa Maria se alatura eforturilor Familiei Regale a Romaniei de a sustine activ produsele romanesti de calitate. Alaturi de echipa Farmec, Alteta Sa Regala va participa la proiectele de promovare a produselor create in laboratorul de cercetare al companiei, precum si la activitatile de responsabilitate sociala derulate de Farmec. 

Farmec, una dintre cele mai longevive companii din Romania, este cel mai important producator local de cosmetice. Gerovital, Doina sau Farmec sunt cateva dintre marcile istorice ale companiei.

Farmec SA Cluj-Napoca detine marci recunoscute international, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital si Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achizitionate si online.

Produsele companiei ajung in peste 30 de tari, principalele piete fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. In ultimii doi ani, strategia de export a fost axata pe consolidarea distributiei in tarile vecine.

Farmec a incheiat anul 2014 cu afaceri de 152 de milioane de lei (34 milioane de euro), in crestere cu peste 10 % fata de 2013, cand a inregistrat 138 de milioane de lei.