Media & Advertising

Pro TV, lider de audienta cu prima editie a „MasterChef”

21 Mar, 13:07 • Redactia DailyBusiness
Prima editie a emisiunii "MasterChef", difuzata marti seara la Pro TV, a fost lider de audienta. In minutul de aur, respectiv 22.13, televiziunea atingea pe publicul sau tinta un varf de 14,2 puncte de rating si 32,8 procente din cota de piata, de aproape 4 ori mai mult decat Antena 1.
Pro TV, lider de audienta cu prima editie a MasterChef

Postul concurent inregistra un rating de 3,6 puncte si 8,4 % cota de piata, cu emisiunea „Plasa de stele”, prezentata de Dan Negru.

Astfel, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, „MasterChef” a fost lider absolut de audienta cu o medie de 10,3 puncte de rating si 23,2% cota de piata, in vreme ce Antena 1 obtinea 7,1 puncte de rating si 16 procente din cota de piata.

Si pe publicul din mediul urban „MasterChef” s-a clasat pe primul loc, cu o audienta medie de 8,6 puncte de rating si 17,2 % cota de piata, Antena 1 ocupand pozitia secunda cu 6,6 puncte de rating si 13,2 % cota de piata.

In prima editie a show-ului in fata juriului format din chef-ii Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu s-au prezentat mai multi concurenti, dar nu multi dintre ei „au reusit sa impresioneze si in loc de laude au primit comentarii acide sau reactii neasteptate”, sustin organizatorii.