Media & Advertising

RCS-RDS lanseaza primul card pentru servicii TV

16 Oct, 13:19 • Redactia DailyBusiness
RCS-RDS va lansa primul card pentru servicii de televiziune ce utilizeaza la maxim functiile televizorului si pentru care nu mai ai nevoie de set-top box. UPC are deja acest serviciu inca de anul trecut.
RCS-RDS lanseaza primul card pentru servicii TV

Potrivit HDSatelit, pe langa lansarea abonamentelor de 1 Gbps si zvonul ( deocamdata necofirmat ) ca HBO Go va fi disponibil în curand si abonatiilor companiei, RCS-RDS va lansa, din 22 octombrie, CAM CI+ pentru televiziunea digitala prin cablu.DIGI Smart Cam CI+ HD se poate comanda de pe digicare.rcs-rds.ro, dar oferta nu va fi activa mai devreme de 22 octombrie 2013. DIGI Smart Cam CI+ HD va inlocui decodorul SD sau/si HD.

Sistemul foloseste la maxim capabilitatile televizorului, de la time shifting (punere pe pauza a unui program si inregistrarea lui) pana la programarea vizionarii emisiunilor si filmelor preferate. Programele vor fi controlate numai cu telecomanda televizorului si nu mai este nevoie de cabluri suplimentare.

Setarea canalelor se face direct din televizor. Pentru a utiliza DIGI Smart Cam CI+ HD, televizorul trebuie sa fie compatibil – verificati in manual sau pe site-ul producatorului, daca televizorul dvs. are slot CI+ si tuner DVB-C.