Media & Advertising

RCS&RDS va înlocui Info Pro cu Digi FM din toamnă

23 Jul, 17:24 • Redactia DailyBusiness
Compania de telecomunicații RCS&RDS va lansa, în toamnă, postul de radio informativ Digi FM, care va înlocui Info Pro, după cum a declarat, în ședința CNA de joi, Cosmin Prelipceanu, care este responsabil de rețeaua Digi FM.
RCS&RDS va înlocui Info Pro cu Digi FM din toamnă

„Suntem în grafic, ne respectăm promisiunea. În toamnă va exista Digi FM. Rețeaua este (în prezent, n.r.) cum o știți, Info Pro și Pro FM sunt împreună. Digi FM va exista de la toamnă”, le-a spus Cosmin Prelipceanu, joi, membrilor Consiliului Național al Audiovizualului (CNA), potrivit Mediafax.

Afirmația a fost făcută în contextul în care societatea RCS&RDS SA a solicitat CNA prelungirea cu nouă ani a licențelor audiovizuale pentru Digi FM din Băneasa-Dobrogea Sud, Craiova, Timișoara, Reșița, Brașov și Novaci, care vor expira pe rând în lunile august și septembrie, potrivit informațiilor prezentate în ședința de joi a Consiliului.

In decembrie, RCS & RDS a anuntat ca isi completeaza portofoliul media cu patru posturi de radio pe care le-a achizitionat in urma unei tranzactii cu grupul Central European Media Enterprises (CME – proprietarul Pro TV SA-n.r.). 

Astfel, ProFM, InfoPro, Music FM si Dance FM s-au adaugat celor noua posturi de televiziune ale RCS&RDS.