Media & Advertising

Reteaua de clinici Medas investeste 450.000 euro in rebranding

02 Nov, 14:22 • Redactia DailyBusiness
Lantul de clinici medicale Medas investeste 450.000 intr-o actiune de rebranding si estimeaza pentru acest an afaceri de 28 milioane lei, in crestere cu 20% fata de anul trecut.
Reteaua de clinici Medas investeste 450.000 euro in rebranding

Operatiunea de rebranding presupune, printre altele, o noua sigla pentru o identificare clara a domeniului de activitate. Noile elemente vizuale se regasesc si in materialele de comunicare catre clienti, cat si in noile uniforme ale medicilor si in salile de primire.

„Strategia noastra pentru urmatoarea perioda va viza cresterea numarului de pacienti, prin intermediul unor investitii. Prima dintre ele va fi construirea unui spital avand ca scop principal tratamentul chirurgical al afectiunilor urogenitale, in valoare de 3 milioane euro, pe care il vom deschide la inceputul anului viitor”, a declarat Simona Ateia, director general al lantului de clinici.

Potrivit acesteia, compania tinteste in urmatorii 2 ani o crestere a cotei de piata cu 5 puncte procentuale.

Medas are in plan si deschiderea unor noi puncte de lucru in tara si in Bucuresti, dar si crearea unor centre medicale specializate. Cel mai recent exemplu in acest sens este clinica Medas Feminis, specializata in medicina materno-fetala.

Cu o experienta de peste 7 ani pe piata medicala privata, Medas detine in prezent 6 clinici medicale, 6 laboratoare (4 in Bucuresti, unul in Giurgiu si celalat in Pitesti), precum si 5 departamente de radiologie si imagistica medicala.

Pe piata locala a serviciilor medicale private mai activeaza companii ca Medlife, Regina Maria, Medicover, Sanador, Polisano, Gral Medical si Anima.