- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

„Romanii au talent”, din nou la Pro TV

15 Feb, 11:34 • Redactia DailyBusiness
Show-ul de divertisment “Romanii au talent”, revine la ProTV vineri, de la ora 20:30, juriul fiind alcatuit ca si in sezonul trecut de Andra, Andi Moisescu si Mihai Petre.
Romanii au talent, din nou la Pro TV

„Dupa sezonul 1 cred ca s-a deschis apetitul romanilor de a-si etala talentul. De data asta au venit mai deschisi si cu mult mai mult curaj! In al doilea rand diversitatea actelor artistice a fost foarte mare, am vazut ce nici prin cap nu ne-a trecut!”, a afirmat Mihai Petre. 

La randul sau, Andi Moisescu a spus ca “rezervorul romanesc de talente este mult peste ceea ce ne putem noi imagina ca este. Sunt ferm convins de capacitatea noastra, a romanilor, de a produce surprize nebanuite”.

Referitor la preselectiile pentru acest sezon, Andra a spus ca actualii concurentii erau deja familiarizati cu formatul emisiunii TV.

“De data asta au stiut cum sa puna poblema, stiau cam ce asteptari are publicul. Chiar si asa insa surprizele nu vor inceta sa apara, mereu te ia cate ceva prin surprindere, concurentii sunt o sursa permanenta de uimire, jumatate din timp am stat cu ochii gogonati si cu palpitatii”, a povestit Andra.