- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Media & Advertising

Site-ul cotidianului Evenimentul zilei va fi relansat duminica

30 Nov, 11:39 • Redactia DailyBusiness
Site-ul publicatiei Evenimentul zilei, Evz.ro, se relanseaza duminica, noul continut oferind mai multe analize, continut multimedia si va funtiona ca o platforma sociala pentru romanii din afara tarii, potrivit oficialilor companiei editoare.
Site-ul cotidianului Evenimentul zilei va fi relansat duminica

Contactati de DailyBusiness, reprezentantii Ringier, proprietarul domeniului, nu au indicat valoarea investitiei realizate pentru relansare.

„Vom relansa site-ul Evz.ro duminica, iar noul site va fi un portal de informatie, analize si continut multimedia, nu doar prezentarea pe web a articolelor din editia tiparita. In noul portal, un accent deosebit va fi pus pe stiri”, a declarat joi seful departamentul on-line al cotidianului, Laurentiu Ciornei, citat de NewsIn.

Site-ul Evz.ro va functiona si in calitate de retea sociala pentru populatia romana din afara granitelor.

„Dispora va fi unul dintre punctele principale ale noului portal. Aceasta identitate este formata, deocamdata, de sapte site-uri, www.americani.ro, www.canadieni.ro, www.germani.ro, www.francezi.ro, www.britanici.ro, www.spanioli.ro si www.italieni.ro. Aici sunt prezentate atat articole utile, cum ar fi adrese de consulate si ambasade, precum si povesti din viata comunitatii. Proiectul Diaspora reprezinta primul pas pe care evz.ro il face catre social networking”, a afirmat Ciornei.

Noul site Evz.ro va fi actualizat de 40-50 de ori pe zi, comparativ cu cele 10-15, realizate in prezent, iar cititorii vor putea personaliza continutul site-ului, a mai declarat Ciornei.

Reprezentantii Ringier anuntasera relansarea domeniului Evz.ro pana la jumatatea lunii octombrie, pregatirea noii versiuni durand de circa o jumatate de an. Potrivit declaratiilor anterioare ale lui Ciornei, relansarea a fost amanata pe fondul unor probleme tehnice.

Campania de relansare a fost realizata in parteneriat cu Ascenta, divizia de consultanta IT si solutii software pentru corporatii a grupului Softwin.

Ascenta asigura serviciile de mentenanta si se implica in dezvoltarea proiectelor evz.ro. din martie 2007.

Publicatia Evenimentul Zilei este editata de grupul Ringier Romania, filiala locala a grupul elvetian Ringier AG, unul dintre cei mai mari editori de presa scrisa din Europa. Acesta detine publicatii in Romania, Elvetia, Serbia, Slovacia, Ungaria, China, Indonezia si Vietnam.

Ringier Romania editeaza, in prezent, 16 publicatii.