Media & Advertising

Vasile Alboiu devine Chief Creative Officer al grupului Lowe

16 Apr, 16:18 • Redactia DailyBusiness
Vasile Alboiu (foto) devine, incepand cu luna aprilie, Chief Creative Officer (CCO) al Grupului Lowe,  pozitie din care va coordona activitatea tuturor echipelor de creatie din grup.
Vasile Alboiu devine Chief Creative Officer al grupului Lowe

Formula condusa de Alboiu va acoperi zonele de creatie traditionala, creatie digitala, PR si BTL, intr-un produs integrat pe toate palierele comunicarii. 

„Vasile este cu siguranta unul dintre putinii oameni de creatie din Romania cu o formatie atat de complexa: art director, producator, scenograf, regizor, pasionat de scurt metraj, dar si de animatie stop-motion, Vasile este un creativ de mare succes in recenta era digitala, dar care s-a format in advertisingul traditional”, a declarat Veronica Savanciuc, Presedinte & CEO al grupului Lowe. 

In ultimii doi ani, Alboiu a fost Director de Creatie al agentiei Seniorhyper, dezvoltand campanii digitale pentru branduri precum Orange, ING, Napolact si Wrigley.

De peste 20 de ani pe piata locala, Lowe este unul din cele mai importante grupuri de comunicare prezente in Romania, oferind servicii in intregul spectru al comunicarilor de marketing. Grupul este compus in momentul de fata din 7 agentii: BPN (media), Golin (relatii publice), Initiative Media (media), Medic One (comunicare in domeniul medical si farmaceutic), MobileWorks (mobile marketing), Lowe&Partners (creatie si productie publicitara) si Seniorhyper (creatie si productie publicitara digitala).