- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Adrian Ghisa va fi numit de la 1 august manager general al agentiei interactive Carnation Group Romania

20 Jul, 15:17 • Redactia DailyBusiness
Filiala locala a agentiei interactive full service maghiare Carnation Group va numi de la 1 august in functia de country manager pe Adrian Ghisa, care il inlocuieste pe actualul manager Robert Bene, acesta din urma incheindu-si mandatul de doi ani la conducerea companiei.
Adrian Ghisa va fi numit de la 1 august manager general al agentiei interactive Carnation Group Romania

„Am evaluat activitatile Carnation in Romania si, dupa multe discutii cu board-ul companiei am realizat ca avem puncte de vedere diferite privind viitorul filialei asa ca am decis sa nu continuam cooperarea pentru un nou mandat”, spune Robert Bene.

Carnation este o agentie interactiva full service infiintata in 1997 cu sediul central pentru zona CEE in Budapesta si incepand din august 2008 a intrat si pe piata din Romania prin deschiderea unui birou in Bucuresti.

Adrian Ghisa va prelua de la 1 august conducerea filialei locale a Carnation. Acesta ocupa in prezent functia de senior account si media manager.

Carnation Group SRL a generat in 2009 venituri de 130.000 euro si pierdere de 8.600 euro, conform datelor din Registrul Comertului.