New Media

Allview au vandut 700 de telefoane prin site-urile de reduceri

15 Sep, 12:47 • Redactia DailyBusiness
Brasovenii de la Allview au vandut 700 de telefoane prin cele doua promotii realizate pe site-urile de reduceri locale, au declarat reprezentantii companiei pentru DailyBusiness.ro.
Allview au vandut 700 de telefoane prin site-urile de reduceri

Cifra este in linie cu asteptarile companiei, iar cele doua promotii s-au desfasurat intre 13 si 14 iulie, respectiv intre 7 si 9 septembrie. Cei de la Allview spun ca pe viitor vor organiza si alte campanii promotionale prin site-urile de reduceri.

[url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/producatorul-roman-allview-isi-lanseaza-un-telefon-dual-sim-prin-serviciul-de-reduceri-groupon-64144/]Campania din iulie[/url] a vizat terminalul F2 Crony, care a fost disponibil timp de doua zile pentru 269 de lei, pret cu aproximativ 23% mai mic decat cel din magazine, de 349 lei.

Reducerea a fost una mai substantiala in cadrul [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/brasovenii-de-la-allview-isi-vand-telefonul-dual-sim-pentru-numai-75-de-lei-printr-o-campanie-de-reduceri-67700/]campaniei de reduceri din septembrie[/url]. Astfel, telefonulL1 Life a fost disponibil timp de doua zile pentru 75 de lei, in timp ce pretul normal al terminalului este de 150 de lei. Pe langa telefonul L1 Life, voucher-ul a inclus si un card de memorie de 1 GB, precum si o cartela Orange PrePay cu 4 euro credit inclus.

In ceea ce priveste [url=https://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/brasovenii-de-la-allview-lanseaza-astazi-un-nou-telefon-dual-sim-touchscreen-vezi-cat-va-costa-68003/]noul telefon dual-SIM F3 Sensy[/url], cei de la Allview spera sa vanda 2.000 de unitati pana la finele anului.

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care produce, printre altele, telefoane mobile, tablete si box-uri TV.