- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Amazon va lansa o versiune Kindle pentru web

07 Dec, 11:47 • Redactia DailyBusiness
Amazon va prezenta o noua versiune a Kindle, care va permite utilizatorilor sa citeasca online carti si oricarui site sa ofere carti Kindle, potrivit declaratiilor facute de un reprezentant al companiei, la o zi dupa ce Google a anuntat lansarea unei biblioteci digitale in Statele Unite, informeaza Computerworld.com.
Amazon va lansa o versiune Kindle pentru web

Reprezentantul companiei nu a dat detalii in e-mailul transmis Computerworld.com, dar este clar ca dispozitivul nu este gata sa fie scos la vanzare, comenteaza sursa citata.

Un analist al companiei Gartner este de parere ca lansarea pe piata va avea loc in ianuarie 2011. Acesta crede ca noul dispozitiv va rula sistemul de operare dezvoltat de Amazon, care va trebui insa imbunatatit pentru a putea concura cu noul sistem e-book de la Google.

Google a anuntat, luni, lansarea unei biblioteci digitale in Statele Unite ale Americii, care contine peste trei milioane de titluri in format electronic.

Accesibile la adresa books.google.com, aceste carti pot fi descarcate pe orice computer conectat la internet sau, prin intermediul unor aplicatii speciale, pe telefoane de ultima generatie.

Biblioteca Google se va extinde la nivel international anul viitor.