New Media

Cand se muta toate anunturile de pe tocmai.ro pe olx.ro

13 Mar, 11:38 • Redactia DailyBusiness
Ca urmare a achizitionarii operatiunilor Sibmedia Interactiv de catre Naspers, olx.ro va derula, incepand cu data de 13 martie a anului curent, procesul de migrare a anunturilor de pe tocmai.ro pe olx.ro.
Cand se muta toate anunturile de pe tocmai.ro pe olx.ro

Prima etapa este reprezentata de o campanie de comunicare cu utilizatorii ambelor platforme pentru a veni in intampinarea posibilelor neclaritati. Totodata, in aceasta perioada, utilizatorii tocmai.ro isi pot da acordul pentru migrarea anunturilor pe olx.ro.

Incepand cu data de 19 martie, utilizatorii tocmai.ro nu vor mai putea posta anunturi pe acest site, ci doar pe olx.ro, insa anunturile postate anterior vor fi in continuare vizibile cumparatorilor. Migrarea efectiva a anunturilor de pe platforma tocmai.ro pe olx.ro se va realiza in data de 30 martie. 

Procesul se va finaliza la jumatatea lunii aprilie cand site-ul tocmai.ro isi va inceta activitatea, iar vizitatorii vor fi redirectionati automat catre olx.ro. 

Astfel, olx.ro va deveni site-ul de anunturi cu cei mai multi cumparatori din Romania si milioane de anunturi de vanzare. 

„Inglobarea tocmai.ro in olx.ro se va face intr-un proces treptat, de la transferul anunturilor si utilizatorilor, in baza acceptului acestora, pana la redirectionarea site-ului tocmai.ro catre olx.ro. Echipa noastra pregateste o campanie integrata de comunicare si e incantata sa raspunda tuturor intrebarilor ce ar putea aparea de la utilizatorii ambelor platforme in timpul acestui proces.  Un lucru e sigur: s-a creat o mare piata dinamica si este cel mai bun moment sa vinzi!”, spune Cristina Gheorghitoiu, business manager olx.ro. 

In prezent, olx.ro are peste trei milioane de oferte active, grupate in unsprezece categorii. Platforma este accesibila atat de pe varianta desktop (www.olx.ro), cat si de pe dispozitivele mobile cu aplicatii native realizate pentru sistemele de operare iOS, Android si Windows Phone.