New Media

Cum dezactivezi optiunea „mesaj citit” din Facebook Messenger

24 Apr, 10:25 • Redactia DailyBusiness
In urma cu cativa ani, aplicatia de mesagerie instanta a Facebook nu arata expeditorului unui mesaj daca destinatarul a vazut sau nu mesajul trimis, permitand celui din urma sa raspunda cu intarziere, fara ca relatia cu expeditorul sa aiba de suferit.
Cum dezactivezi optiunea mesaj citit din Facebook Messenger

Insa in prezent,
acest lucru nu mai este posibil, dupa ce platforma de socializare
online a introdus in aplicatia Messenger functia care arata cand
mesajul a fost vazut de destinatar.

Potrivit independent.co.uk, citat de Mediafax, exista
solutii pentru dezactivarea acestei functii, astfel incat
destinatarul sa-și poata acorda tot timpul necesar inainte de a
confirma citirea mesajului.

In cazul utilizatorilor de Facebook
Messenger care comunica utilizand un calculator, solutia este
reprezentata de un mica aplicatie, o extensie intitulata Facebook
Unseen, ce se instaleaza in browserul Chrome. Aceasta functioneaza
prin eliminarea liniei de cod care marcheaza mesajele ca fiind
citite, atunci cand folositi Facebook Messenger.