New Media

Delazero incheie un parteneriat cu importatorul Remington si Russell Hobbs

06 Apr, 14:27 • Redactia DailyBusiness
Delazero, companie cu capital romanesc, anunta o schimbare in strategia de business si incheie un parteneriat important cu Spectrum Brands, care aduce brandurile Remington si Russell Hobbs pe piata din Romania.
Delazero incheie un parteneriat cu importatorul Remington si Russell Hobbs

In noua formula, cei doi parteneri vor asigura gestionarea celor doua magazine online, care existau deja pe piata de comert electronic, detinute si gestionate de catre Delazero. 

Remington este un magazin online existent din noiembrie 2009. Russell Hobbs este un magazin online lansat in iunie 2013 si este dedicat brandului cu traditie de peste 60 ani pe piata de electrocasnice mici si mari din Marea Britanie. 

Scopul parteneriatului este dezvoltarea celor doua magazine oficiale de brand pe piata din Romania, cu precadere la nivel de vizibilitate si cota de piata, precum si pozitionarea corecta a celor doua branduri fata de ceilalti jucatori. 

„Pentru 2015, previzionam o crestere cu 40% a celor doua site-uri si ne bazam pe infuzie crescuta in zona de marketing in scopul cresterii cotei de piata”, afirma reprezentantii Delazero.

„Parteneriatul cu Delazero a venit la initiativa noastra si ne bucuram ca am gasit o formula care sa fie pe placul si in beneficiul tuturor. Nu ne limitam la cele doua marci, dar, in virtutea relatiei care exista intre noi de mai bine de patru ani si a rezultatelor pe care le-am obtinut, am decis sa intram initial cu acestea. Pastram insa o cale deschisa altor posibile categorii pe care le vom agrea impreuna, pe zona de online”, a declarat Catalin Prisecaru, managing director la Spectrum Brands Romania.

„Cand am primit propunerea respectiva, am avut o decizie importanta de luat, deoarece parcursul nostru era deja trasat de cativa ani. Tinta noastra a fost sa cream, detinem si gestionam independent magazine online pentru branduri diverse, pentru care sa oferim servicii integrate de comert electronic. Acum, vorbim de un altfel de parteneriat, chiar daca noi avem o relatie consolidata deja de cativa ani”, a declarat Carmen Grigore (foto), managing partner la Delazero.

Delazero este o companie cu capital romanesc, ce detine si gestioneaza magazine online proprii dedicate, pentru care ofera servicii complete de comert electronic: vanzare B2C, marketing si promovare si call center etc. Printre acestea se numara: www.remington.ro, www.delonghi-store.ro, www.lamonzashop.ro. Are peste sase ani de experienta pe piata de comert electronic si o cifra de afaceri in 2014 de peste 1.000.000 euro.

Spectrum Brands Romania (Varta Rayovac Remington) a fost infiintata in 2004 si este importator oficial al mai multor branduri in Romania printre care  Remington, Varta si Russell Hobbs. In 2014, a avut o cifra de afaceri de aproximativ 9 milioane de euro.