- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Facebook isi deschide al doilea birou din Asia

08 Feb, 12:09 • Redactia DailyBusiness
Facebook Inc., care detine cea mai mare retea de socializare din lume, si-a deschis un birou de vanzari in Hong Kong, al doilea din Asia, pentru a veni in sprijinul brandurilor si agentiilor de publicitate locale, dar si pentru a deservi piata de profil din Taiwan, relateaza presa internationala.
Facebook isi deschide al doilea birou din Asia

Biroul va fi condus de Jayne Leung, care a fost numit recent director al companiei pe regiunea Asiei de Nord.

Potrivit lui Blake Chandlee, vicepresedinte si director comercial al Facebook pe Asia-Pacific, America Latina si pietele emergente, Hong Kong este un punct strategic si esential pentru Facebook.

Lansarea noului birou din Asia vine sa contrabalanseze recenta declaratie a presedintelui Zynga Game Network, Robert Goldberg, dezvoltatorul jocului Farmville, potrivit careia Japonia (pozitionata in Asia de Est) este unul dintre locurile in care Facebook nu va ocupa o pozitie dominanta pentru ca nu va depasi popularitatea retelei locale de socializare Mixi.

In septembrie anul trecut, Facebook Inc. a deschis primul birou din Asia, in Singapore.

De asemenea, in iulie 2010, CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, a declarat ca principalul obiectiv al companiei sale este sa se extinda in Japonia si Rusia, potrivit sursei mentionate.