- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Facebook nu mai ofera suport pentru Internet Explorer 6

27 Aug, 11:48 • Redactia DailyBusiness
Facebook a anuntat ca nu mai ofera suport pentru Internet Explorer 6 (IE6), in ceea ce pare a fi un ultim efort de a se debarasa de un browser depasit, "care refuza sa moara", scrie PC World, citat de Reuters.
Facebook nu mai ofera suport pentru Internet Explorer 6

Cu alte cuvinte, fara acest suport, utilizatorii de IE6 care vor accesa Facebook isi vor asuma riscul de a fi tinta atacurilor informatice.

Microsoft se pregateste sa lanseze in septembrie noul browser Internet Explorer 9, in aceeasi zi in care Facebook va inceta oficial sa mai ofere suport pentru Internet Explorer 6, initial pentru chat-ul propriu. Se pare ca e momentul ideal pentru a reexamina avantajele si dezavantajele pastrarii IE6 si a lua serios in considerare upgradarea cu un browser mai nou, scrie PCWorld.

Internet Explorer 8 este pe piata de doar 18 luni si e deja cel mai utilizat browser din lume. Nu numai ca e pe primul loc, dar rata sa de crestere continua sa o depaseasca pe cea a competitorilor. Din pacate, Internet Explorer 6 ramane al doilea cel mai utilizat browser, dar, din fericire, cota sa e in scadere, scrie sursa citata.