New Media

FlorideLux.ro accepta plati cu Bitcoin

18 May, 12:36 • Redactia DailyBusiness
Coinzone a integrat platforma de acceptare de plati cu moneda digitala Bitcoin pentru toate categoriile de produse de pe FlorideLux.ro, cea mai mare florarie online din Romania, sistemul urmand sa fie implementat si in florariile traditionale.
FlorideLux.ro accepta plati cu Bitcoin

Astfel, incepand cu jumatatea lunii mai, romanii au posibilitatea de a achizitiona flori si aranjamente florale de pe FlorideLux.ro cu Bitcoin. 

„Bitcoin prinde teren pe piata din Romania, si nu este de mirare, avand in vedere tehnologia care sta la baza intregului ecosistem. Clientul FlorideLux.ro este, in mod traditional, unul tanar, activ, ancorat la tot ce inseamna tehnologie si digital” declara Marius Dosinescu, CEO si fondator FlorideLux.

Din momentul integrarii platformei de acceptare a monedei digitale Bitcoin, comerciantii vor atrage noi clienti ce folosesc metode moderne de plata, avand astfel posibilitatea de crestere a afacerilor in mediul online.

„In ultima vreme constatam ca numarul comerciantilor care implementeaza platforma de acceptare a platilor cu Bitcoin este intr-o continua crestere. La FlorideLux.ro, integrarea sistemului tehnic Coinzone a durat mai putin de 24 de ore si este functional atat pentru cumparatorii din Romania, cat si pentru cei externi. Metoda facila de plata a produselor va atrage clientii existenti, dar si o nisa noua, adica detinătorii de Bitcoin”, spune Manuel Heilmann, CEO Coinzone.

Odata cu implementarea platformei la comercianti, Coinzone asigura o interfata intuitiva si usor de folosit pentru acestia. In acelasi timp, utilizatorii isi pot administra platile cu Bitcoin de oriunde: de acasa, de la birou sau din vacanta, avand acces din orice interfata la instrumente de configurare si raportare. Protectia datelor este garantata si nu implica niciun risc pentru parti.

In momentul de fata, platforma Coinzone este disponibila in mai mult de 12 tari din Europa si se afla intr-o continua extindere.

Coinzone are sediul in Olanda si birouri in Romania, UK si Statele Unite.

Florariile FlorideLux activeaza de peste 10 ani pe piata din Romania. Din iulie 2013, grupul FlorideLux s-a extins la nivel global, prin afilierea la 1800Flowers.com si alaturarea la cea mai mare retea de florarii din lume, Bloomnet, lucru ce permite si livrarea rapida de buchete oriunde in lume. Primele francize FlorideLux au fost deschise in Brasov, Cluj, Arad, Pitesti si Iasi.