- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Microsoft va lansa intr-un singur pachet serviciile Windows Live

28 Jun, 11:09 • Redactia DailyBusiness
Oficialii Microsoft au anuntat joi planurile companiei de a integra produsele Windows Live care sunt in momentul de fata disparate, intr-un singur program ce va putea fi downloadat de utilizatori, a scris Information Week.
Microsoft va lansa intr-un singur pachet serviciile Windows Live

Windows Live Messenger, Hotmail, Windows Live Writer (programul de blog-uri), precum si doua noi produse, Windows Live Photo Gallery, soft pentru postarea fotografiilor si Windows Live Folders, program pentru postarea si schimbul de fisiere intre utilizatori, vor fi toate disponibile spre download intr-un singur pachet si un singur serviciu integrat.

Microsoft spera ca in viitor sa introduca in pachet si serviciul de securitate al utilizatorului, Windows Live Care, precum si o versiune pentru telefoanele mobile.

„Windows Live a fost si este un brand care a creat multe confuzii, nefiind inteles corect de foarte multi oameni, printre care si potentiali utilizatori. Speram ca aceasta lansare a pachetului, cu majoritatea serviciilor incluse, sa schimbe perceptia despre serviciile Windows Live, sa devina mult mai usor de inteles”, a spus Brian Hall, directorul general pe segmentul Windows Live.

„Incercam, ajutati si de aceasta miscare, sa creem cel mai bun loc pentru comunicare, schimb de fisiere, accesarea informatiilor de oriunde, intr-un mediu cu protectie ridicata”, a continuat Hall.

Oficialii Microsoft nu au oferit o data a lansarii pachetului Windows Live, dar au spus ca vor reveni cu toate amanuntele in luna august sau septembrie. La data lansarii, pachetul va include un program clasic de instalare, precum si un serviciu de update prin intermediul caruia utilizatorii vor putea decide ce aplicatii doresc sa fie instalate.