- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Site-ul de cupoane Zumzi se extinde in Bulgaria si va investi 100.000 euro in urmatorul an

04 Feb, 12:06 • Redactia DailyBusiness
Site-ul de cupoane si reduceri Zumzi.ro, prezent pe piata din Romania de un an, se extinde in Bulgaria sub numele de Dalavera.bg, unde in urmatorul an vor fi investiti minim 100.000 de euro, din care cea mai mare parte vor repezenta cheltuieli de marketing si promovare, a declarat pentru DailyBusiness.ro Calin Fusu, directorul de marketing al proiectului.
Site-ul de cupoane Zumzi se extinde in Bulgaria si va investi 100.000 euro in urmatorul an

Pana la sfarsitul lunii februarie, site-ul de cupoane si reduceri isi va incepe activitatea si in Chisinau (zumzi.md) si Belgrad (popusti.rs), unde vor fi investite sume similare celei din Bulgaria.

„O mare parte a banilor merge pe marketing si promovare, pentru a-i atrage pe oameni sa se inscrie pe site”, a declarat Fusu.

In ceea ce priveste Zumzi.ro, dupa primul an de functionare, site-ul are 50.000 de useri inscrisi. In aceast interval, s-au cumparat 20.000 de vouchere, care au insemnat economii de 1,5 milioane lei (aproximativ 350.000 euro).

Cele mai vandute servicii au fost abonamentele la fitness, tae-bo sau aerobic, servicii de infrumusetare si remodelare corporale si servicii stomatologice.

Piata de site-uri de cupoane si reduceri online a prins amploare in toamna anului trecut si va atinge in 2011 o valoare de peste 1 milion de euro.

Principalii jucatori pe aceasta piata sunt Kuponiada, FunDeal.ro, GoldenDeals si GroupOn.