- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Skype inca isi revine dupa ce timp de cateva ore serviciul nu a putut fi accesat de utilizatorii de pe trei continente

23 Dec, 13:24 • Redactia DailyBusiness
Furnizorul de servicii de telefonie pe Internet Skype se afla inca in proces de revenire dupa ce in noaptea de miercuri spre joi, timp de mai multe ore, unii utilizatori din Europa, America si Asia nu au putut accesa serviciul, scrie presa internationala.
Skype inca isi revine dupa ce timp de cateva ore serviciul nu a putut fi accesat de utilizatorii de pe trei continente

Problema a fost cauzata de „caderea” unor servere-cheie, lucru ce a afectat atat pe cei ce incercau sa se logheze la Skype de pe computere cat si de pe terminale mobile. Ca urmare a acestui fapt, numarul de apeluri inregistrate joi a scazut la jumatate, de la numarul normal de circa 20 de milioane/zi la circa 10 milioane.

Procesul de recuperare nu era finalizat in dimineata zilei de joi (orarul din Europa) si oficialii Skype avertizeaza ca unele servicii, precum cele video, ar putea sa fie afectate pe tot parcursul zilei de 23 decembrie. Directorul executiv al companiei, Tony Bates, si-a cerut scuze pentru indisponibilitatea serviciului.

Skype a mai fost intrerupt pentru o perioada atat de mare de timp in 2007, incidentul venind o data cu un update al sistemului de operare Windows.