New Media

Splendid Interactive isi schimba numele in Httpool. Vezi motivele

14 Sep, 14:07 • Redactia DailyBusiness
Httpool, una dintre cele mai mari agentii in furnizarea serviciilor de publicitate online si mobile pe piata din Europa Centrala si de Est, a devenit actionar majoritar al Splendid Interactive.
Splendid Interactive isi schimba numele in Httpool. Vezi motivele

Astfel, incepand cu luna septembrie, Splendid Interactive va functiona sub denumirea de Httpool Romania, furnizand o gama larga de produse de publicitate online si mobile ale Httpool pe piata din Romania, a anuntat compania.

Httpool Romania se pozitioneaza in piata ca un furnizor in advertising digital 360 prin intermediul retelelor sale premium, globale, video, de targetare comportamentala, contextuale, de tip performance, sociale si mobile.

Compania va fi manageriata de Cristi Marinescu si Laurentiu Pop, ambii avand mai mult de 7 ani experienta in publicitatea online si mobile.

Httpool Group este prezent in acest moment pe 16 piete din Europa, America Latina si Asia si continua sa se extinda cu rapiditate.

„Din moment ce Romania este una dintre pietele cu cel mai mare potential de crestere, Httpool a decis sa-si consolideze pozitia pe piata pe termen lung. Parteneriatul cu Splendid Interactive ne va permite sa ne adresam pietei si sa avem acces la toate oportunitatile oferite de aceasta”,  a declarat Timotej Gala, Managing Director EMEA.

Httpool Group este prezent in Europa Centrala si de Est,  Asia, cu sediile principale in Marea Britanie si Germania,  acoperire internationala si fiind axat pe tarile emergente.

Splendid Interactive este una dintre regiile online si mobile cele mai mari din Romania, reprezentant a peste 70 de site-uri din diverse domenii: business, femei, auto, comert electronic, divertisment, jobs, travel, stiri.