New Media

Warren Buffett s-a lansat pe Twitter

03 May, 11:07 • Redactia DailyBusiness
Investitorul american Warren Buffett a facut senzatie pe retelele sociale lansandu-se, joi, pe Twitter, unde a reusit sa atraga peste 100.000 de abonati in doar cateva ore.
Warren Buffett s-a lansat pe Twitter

‘Warren is in the house’ /’Warren e aici’/, a anuntat ‘Oracolul din Omaha’, in varsta de 82 de ani, care a adoptat pe twitter numele @WarrenBuffett. 

‘Nu musca?’ – a intrebat in gluma Buffett despre tableta pe care si-a compus primul mesaj, intr-o sesiune on-line de intrebari si raspunsuri organizata de revista de afaceri Fortune. 

Miliardarul care se pozitioneaza pe locul 4 pe plan mondial in clasamentul Forbes este cunoscut pentru rezervele sale fata de noile tehnologii. 

„Familia mea nu mai poate sa spuna ca am ramas ancorat in secolul XIX!” – a continuat Buffett, pentru a conchide pe acelasi ton glumet: „asadar, poti invata si un cimpanzeu batran sa se strambe”. 

Fara gluma insa, daca abonatii sai ar fi fost dolari, succesul lui Buffett pe Twitter ar fi fost mai mare decat una din cele mai profitabile investitii pe care le-a facut vreodata, actiunile cumparate la Goldman Sachs Group in 2008, de pe urma carora a obtinut dividende calculate la 900 de dolari pe minut, potrivit Reuters.

Pe Twitter, Warren Buffett a strans 1000 de abonati pe minut, noteaza Agerpres.

Imperiul lui Warren Buffett a inregistrat un profit de 14,8 miliarde dolari in 2012.