- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
New Media

Yahoo loveste puternic Google. Vezi cum

16 Oct, 11:19 • Redactia DailyBusiness
Actualul director de publicitate al Google, Henrique de Castro (foto), va prelua functia de director operational la rivalul Yahoo pana la 22 ianuarie, a anuntat compania americana Yahoo.
Yahoo loveste puternic Google. Vezi cum

Marissa Mayer, anterior vicepresedinte tot la Google, [url= https://www.dailybusiness.ro/stiri-it-c/unul-dintre-cei-mai-vechi-angajati-ai-google-numit-director-general-executiv-al-yahoo-78661/]a devenit in iulie director general[/url] (CEO) la Yahoo.

De Castro se va alatura companiei Yahoo pana la 22 ianuarie sau imediat ce isi incheie obligatiile fata de Google. Noul numar 2 in companie va raspunde direct in fata directorului general, Marissa Mayer, cu care a mai lucrat la Google.

„Experienta in publicitate online si succesul in structurarea si dimensionarea organizatiilor globale il fac alegerea potrivita pentru Yahoo, in contextul propulsarii afacerii in urmatoarea faza de crestere”, a spus Mayer, noteaza [url=http://www.mediafax.ro/economic/o-noua-lovitura-pentru-google-yahoo-recruteaza-numarul-2-in-companie-de-la-cel-mai-mare-rival-10225769 ]Mediafax[/url].

Conform [url= http://www.marketwatch.com/story/yahoos-new-no-2-comes-at-a-high-price-2012-10-15?link=MW_popular]MarketWatch[/url], pachetul financiar pentru directorul adus de la Google, in mare parte format din actiuni care se acorda in functie de performante, are o valoare de circa [/b]57 milioane de dolari pentru urmatorii patru ani[/b]. De asemenea, de Castro poate castiga anul urmator o prima care se ridica la 90% din salariul de baza, de 600.000 de dolari.