Real Estate

100 de apartamente au fost afectate in incendiul din Confort City

03 Oct, 09:32 • Redactia DailyBusiness
Numarul apartamentelor afectate in urma incendiului din ansamblul rezidential Confort City de pe Splaiul Unirii este de aproape 100, potrivit autoritatilor.
100 de apartamente au fost afectate in incendiul din Confort City

„Incendiul a izbucnit la mansarda din lemn a cladirii, pe o suprafata de aproximativ 500 mp, extinzandu-se si la etajul 10 al blocului de locuinte. Focul s-a propagat ulterior pe fatada, la etajele inferioare. Flacarile, favorizate de vant, au cuprins, in plan orizontal, toate cele 8 scari ale imobilului”, a precizat Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta(IGSU), citat de Mediafax.

Locatarii apartamentelor afectate de incendiul produs marti la un bloc al ansamblului Confort City au fost transportati, marti seara, la Rin Grand Hotel, unde vor sta doua, trei zile, urmand ca ulterior dezvoltatorul sa le puna la dispozitie apartamentele vacante din interiorul complexului sau din alte spatii proprii, pana la refacerea locuintelor. 

Interventia la incendiu a fost ingreunat de barierele de acces si de masinile parcate in zona, care au intarziat intrarea echipelor de pompieri, dar si de faptul ca reteaua de hidranti a complexului nu a functionat, a declarat IGSU.