Real Estate

America House are un nou chirias: World Class deschide a 7-a sala de fitness din Bucuresti

16 Nov, 14:22 • Redactia DailyBusiness
Reteaua de centre de fitness World Class a semnat un contract de inchiriere pentru 1.000 de metri patrati in cladirea America House din zona pietei Victoria din Capitala, imobil detinut de fondul francez de investitii AEW Europe.
America House are un nou chirias: World Class deschide a 7-a sala de fitness din Bucuresti

Centrul de fitness va fi deschis la etajul 1 al cladirii-galerie comerciala unde functioneaza in prezent companii din domeniul serviciilor si consultantei. Reprezentantii World Class nu au oferit pana la momentul publicarii articolului informatii despre valoarea investitiei in noul centru.

America House este un centru de afaceri de clasa A, construit pe 9 nivele supraterane, cu o suprafata inchiriabila de 27.000 metri patrati.

Printre chiriasii se numara  Deloitte, Mastercard, Ericsson, BCR, Schlumberger,Tuca  Zbarcea &Asociatii,  S&T si Ambasada Japoniei.

AEW Europe este un fond de investitii cu sediul in Franta,  avand filiale in Germania, Italia, Marea Britanie, Belgia, Spania, Portugalia, Tarile Nordice, Cehia, Ungaria, Polonia. In Romania, AEW Europe mai detine European Retail Park Targu Mures, ancorat de Auchan, Baumax si Cinema City, preconizat a se deschide la sfarsitul anului 2011.

In prezent, exista sase centre World Class in Bucuresti si alte doua la Cluj si la Timisoara.

Contractul de inchiriere a fost intermediat de Jones Lang LaSalle.