Real Estate

Brand american de cosmetice detinut de L”Oreal, noul chirias al AFI Palace Cotroceni

03 Apr, 12:16 • Redactia DailyBusiness
Brandul american de cosmetice premium Kiehl''s deschide vineri un magazin in cadrul mall-ului AFI Palace Cotroceni, langa intrarea Galaxy.
Brand american de cosmetice detinut de L''Oreal, noul chirias al AFI Palace Cotroceni

Cu o suprafata de 70 metri patrati, magazinul Kiehl”s va cuprinde produse adresate atat femeilor, cat si barbatilor.

Aparut pe piata in 1851 in New York, Kiehl”s a fost initial o farmacie care comercializa produse de top pentru piele si par. In 2000 a fost preluat de catre grupul L”Oreal si in prezent numara peste 250 de magazine la nivel global. De asemenea, brandul Kiehl”s este comercializat si in magazine tip multi-brand.

Magazinele Kiehl”s sunt caracterizate de elemente preluate din estetica farmaciei de tip colonial, completate de elemente moderne si specifice locului in care se afla. Astfel, chiar daca nu exista doua magazine Kiehl”s identice, toate transmit traditia farmaceutica companiei. 

Unitatea din AFI Palace Cotroceni include decoratiuni speciale, precum fotografii cu familia fondatoare, motociclete vintage etc.

AFI Palace Cotroceni numara peste 350 de magazine, aproximativ 3.000 de locuri de parcare, un hypermarket Auchan, 20 de sali de cinema, primul IMAX din Romania, doua cazinouri, un patinoar, doua terenuri de joaca pentru copii, o arena de laser tag, un Roller Coaster, bowling si biliard, un spatiu dedicat targurilor tematice, un trenulet electric, o pista de karting.