- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Ce se mai vinde la targurile imobiliare: Cartier neinceput in Mogosoaia cu garsoniere la 21.000 euro

07 Sep, 11:12 • Redactia DailyBusiness
Targul imobiliar Timon din aceasta saptamana va aduce pe piata o noua lansare de proiect rezidential, un cartier din Mogosoaia care va cuprinde 170 de apartamente. Cum pana la targ mai sunt doar doua zile, organizatorii au inceput deja promovarea in media, si in trendul crizei incep sa scoata in fata cele mai mici preturi, de obicei cazuri izolate.
Ce se mai vinde la targurile imobiliare: Cartier neinceput in Mogosoaia cu garsoniere la 21.000 euro

In cazul Timon, cel mai ieftin proiect, este o investitie care va demara la finalul lunii in Mogosoaia si care va cuprinde garsoniere de 21.000 euro si apartaemte de 3 camere de 35.800 euro. Investitia se va face din fonduri proprii, iar dezvoltatorul grec mai a construit 6 case in Crevedia si mai are in plan si un alt proiect, dar care va demara abia spre sfarsitul toamnei.

Locuintele din Mogosoaia sunt off-plan, pe structura de otel, vor fi finalizate in maxim trei luni de la startul proiectului (15 septembrie) si, in premiera pentru piata imobiliara romaneasca, cei care semneaza contracte nu vor plati decat in momentul in care isi vor primi locuinta finalizat. Dezvoltatorul nu va face contracte offplan sin u va cere avans din partea potentialilor clienti.

„Pana la finalizarea proiectului clientii nu vor trebui sa plateasca nici un ban. Vom face niste liste de asteptare, vom verifica bonitatea financiara a celor interesati, iar contractul se va semna atunci cand locuinta va fi livrata. In concluzie, nu exista niciun pericol ca beneficiarii proiectului nostru sa piarda bani, asa cum se intampla uneori pe piata”, spune George Diculescu, consilier imobiliar Eurometropola, agentul exclusiv al proiectului.