Real Estate

Compania cu sediul la cea mai mare inaltime din Iasi

21 Jan, 17:40 • Redactia DailyBusiness
Grupul de companii Iulius a încheiat un parteneriat cu Accenture pentru închirierea a 1.000 mp la ultimele două etaje ale clădirii office clasa A United Business Center (UBC) 3 din ansamblul Palas.
Compania cu sediul la cea mai mare inaltime din Iasi

Accenture, unul dintre liderii mondiali în consultanță în management, servicii tehnologice și outsourcing, a inaugurat în luna ianuarie sediul din Iași, în clădirea United Business Center 3 din ansamblul Palas.

Noul spațiu de birouri Accenture ocupă o suprafață de 1.000 mp, distribuită pe două etaje ale imobilului office clasa A.

Sediul companiei beneficiază de o panoramă unică asupra Palatului Culturii și a Iașului, fiind amplasat la etajele 16 și 17 din cea mai înaltă clădire de birouri din oraș.    

„Accenture ia în considerare mai mulți factori atunci când alege un nou sediu. Sunt vizate spații de birouri care asigură securitatea și sănătatea angajaților. De asemenea, clădirea trebuie să fie una premium și să ofere acces la diverse facilități în cadrul complexului sau în imediata lui vecinătate (sucursale bancare, farmacii, restaurante). Un alt factor important este flexibilitatea spațiului, care trebuie să susțină perspectivele de dezvoltare pe termen mediu și lung. Nu în ultimul rând, contează sistemele avansate și eficiente de management al clădirii, care acordă atenție consumului de resurse în vederea reducerii impactului asupra mediului înconjurător”, a declarat Răzvan Pătrunoiu, Country Managing Director Accenture în România. 

Accenture și-a lansat operațiunile în Iași în august 2015, după ce a achiziționat EnergyQuote JHA, un furnizor de servicii de management și achiziții de energie. În prezent, în biroul Accenture din Iași lucrează 150 de angajați, iar, prin închirierea spațiului din UBC 3, compania intenționează să își consolideze operațiunile si serviciile de externalizare a proceselor de afaceri oferite clienților săi.