Real Estate

Companie noua in Romania: Carestream Health isi deschide sediul in West Gate

20 Jun, 16:42 • Redactia DailyBusiness
Carestream Health, furnizor international de solutii in domeniul medical, a deschis primul birou in Romania, in iunie 2012. Sediul de 1.250 metri patrati este situat in a patra cladire de birouri din parcul de afaceri West Gate din cartierul Militari, dezvoltat de Genesis Development, potrivit Jones Lang LaSalle, compania de consultanta care a intermediat tranzactia.
Companie noua in Romania: Carestream Health isi deschide sediul in West Gate

Dezvoltatorii parcului de afaceri West Gate intentioneaza livrarea a 125.000 metri de spatii de birouri intr-un proiect care include 9 cladiri de birouri in forma de „H” (avand cate 6 etaje si o suprafata a etajului curent de circa 2.400 metri patrati), un hotel, o galerie comerciala, un centru de fitness si spa, un complex rezidential si un teren de tenis.

In prezent, primele 3 cladiri de birouri sunt complet inchiriate, iar cladirea a patra, cu o suprafata inchiriabila de 15.400 metri patrati, va fi finalizata in aceasta vara.

Lucrarile de constructie pentru a 5-a cladire de birouri sunt in derulare, fiind programata pentru livrare in decembrie 2012.

Carestream Health este un furnizor mondial de sisteme de imagistica medicala si dentara si de solutii IT in domeniul medical, sisteme de investigatie moleculara pentru cercetarea stiintifica a formelor de viata si de descoperirea/dezvoltarea de medicamente.