- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Extenso investeste 15 mil. euro intr-o cladire de birouri in Capitala

26 Jun, 10:37 • Redactia DailyBusiness
Compania mixta romano-italiana Extenso, dezvoltatorul proiectului imobiliar Sara Sea View din statiunea Olimp, va investi peste 15 milioane euro in constructia unei cladiri de birouri in Capitala, a declarat, Mirela Rosca, managerul societatii.
Extenso investeste 15 mil. euro intr-o cladire de birouri in Capitala

Potrivit managerului companiei, Extenso a achizitionat deja terenul unde va ridica o cladire de birouri cu o suprafata de peste 15.000 metri patrati si este in cautarea unor loturi pentru inca doua investitii asemanatoare.

Toate birourile care urmeaza a fi construite vor fi de clasa A, a adaugat Mirela Rosca, citata de NewsIn.

” Vom dezvolta in urmatoarea perioada trei-patru cladiri de birouri cu o structura de 8-10 etaje in Capitala „, a declarat Mirela Rosca, adaugand ca acestea vor fi construite pe inaltime pentru ca terenul doar atat permite.

Compania mixta romano-italiana Extenso este implicata in prezent in dezvoltarea proiectului Sara Sea View din statiunea Olimp, investitie de 15 milioane de euro.

Reprezentantii Extenso sustin ca investitia a fost recent suplimentara cu 4 milioane de euro, de la 11 la 15 milioane euro, banii fiind directionati catre sporirea confortului apartamentelor si a intregului ansamblu rezidential.

„Ideea principala va fi aceea de a oferi locatarilor aceleasi servicii ca la hotel in propriile apartamente”, a declarat Monica Marin, reprezentantul companiei imobiliare EuroMetropola, agentul exclusiv al complexului rezidential.

Locatarii vor beneficia de servicii de administrare si intretinere non-stop, curatatorie, spalatorie auto si vestimentara, servicii de receptie, posta si curierat, precum si de garantarea securitatii prin accesul in incinta imobilelor pe baza de cartela magnetica si prin sistemele automatizate de securitate, cu alarme si echipamente video.

Ansamblul rezidential Sara Sea View cuprinde un bloc de 128 apartamente, cu doua, trei sau patru camere si suprafete cuprinse intre 90 si 150 de metri patrati, distribuite pe 11 etaje.

Apartamentele dispun de terase si vedere spre mare. Pretul pe metrul patrat construit este de 1.000 euro fara TVA, incluzand locul de parcare. Viitorii locatari mai beneficiaza de un club de intretinere si recreere, restaurant, Internet-cafe si un parc privat cu o suprafata de peste 5.000 de metri patrati, cu spatii de joaca amenajate pentru copii, piscina in aer liber.

Extenso este o companie mixta romano-italiana ce opereaza atat in domeniul sportiv, acoperind o gama larga de produse si servicii destinate sportului, cat si in domeniul articolelor vestimentare. Infiintata in decembrie 1994, compania si-a inceput activitatea ca si unic distribuitor al produselor sportive Lotto.

In prezent, compania are in portofoliul sau si investitii de real- estate a caror valoare depaseste 20 milioane de euro. Extenso a inregistrat la finele anului 2006 o cifra de afaceri de peste 12,5 milioane euro.