- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Investitie de 20 de mil. euro intr-un proiect logistic in comuna Bragadiru

08 Oct, 13:10 • Redactia DailyBusiness
O companie romaneasca va investi circa 20 mil. euro intr-un proiect logistic amplasat in raza comunei Bragadiru in sud-vestul Bucurestiului, au declarat reprezentantii companiei imobiliare Regatta, agentul exclusiv al proiectului.
Investitie de 20 de mil. euro intr-un proiect logistic in comuna Bragadiru

Parcul industrial va fi format din cinci module cu hala la parter insumand circa 20.853 mp. Astfel, se creeaza 20 de compartimente cu functiunea preponderenta de depozitare, fiecare compartiment fiind dotat si cu un birou si grupuri sanitare.

Lucrarile au inceput in martie 2007 si sunt programate spre finalizare in decembrie 2008.

„In prezent, primul modul este functional, 3.000 mp fiind deja inchiriati si 1.000 mp fiind disponibili imediat. Pana la jumatatea lunii decembrie, va fi gata si al doilea modul, cu suprafata de 4.000 mp”, a declarat Marius Adam, real estate broker in departamentul Spatii Industriale & Comerciale, Regatta.

Ansamblul de hale este construit din structura metalica galvanizata, iar pentru inchideri s-au folosit panouri termoizolante. Panourile termoizolante sunt concepute astfel incat sa satisfaca cerintele de izolare termica si sa elimine formarea condensului la constructiile metalice.

Alimentarea cu apa se face printr-un put propriu. Deversarea apelor reziduale se face cu ajutorul unei statii de epurare.