Real Estate

JLL are un nou managing director in Romania

27 Mar, 12:05 • Redactia DailyBusiness
JLL a anuntat vineri numirea lui Andrew Peirson (foto) ca managing director pentru Romania si Europa de Sud -Est, o extindere a rolului actual de conducere a activitatii firmei in regiune, pe care il desfasura din biroul din Serbia.
JLL are un nou managing director in Romania

Operatiunile firmei in Romania si Europa de Sud – Est sunt componente prospere ale JLL intr-un context mai larg, al Europei Centrale si de Est, unde compania are o prezenta puternica.

„Asistam la o crestere a activitatii investitionale si a operatiunilor clientilor din zona CEE, in conditiile imbunatatirii mediului macroeconomic. Romania, in special, si tarile din Europa de Sud-Est au devenit centrul atentiei pentru multi dintre partenerii nostri internationali. Andrew este intr-o pozitie operationala ideala pentru a conduce eforturile noastre de crestere strategica in aceste tari, sporind si mai mult abilitatea firmei de a furniza servicii integrate ce depasesc granitele geografice”, a declarat Richard Batten, membru al consiliului director al EMEA, care conduce operatiunile JLL din CEE.

Andrew Peirson ii va avea alaturi in echipa de conducere a biroului din Bucuresti pe Marius Scuta, care va continua rolul sau de director al departamentul de birouri si reprezentare exclusiva a chiriasilor, si pe Silviana Badea, care s-a alaturat echipei JLL la inceputul lunii, pe postul de director al departamentului de investitii, dupa ce in prealabil a petrecut 5 ani pe postul de country manager la Valad.

Peirson va prelua noua functie incepand cu 1 aprilie 2015. El isi va imparti timpul intre birourile din Bucuresti si Belgrad, continuandu-si, de asemenea, rolul sau in cadrul consiliului CEE al JLL, raportand ierarhic lui  Richard Batten.

JLL (NYSE: JLL) este o firma specializata in servicii profesionale si de management al investitiilor, dedicate domeniului imobiliar, servicii oferite clientilor care doresc sa obtina valoare adaugata prin detinerea, inchirierea sau investitiile in proprietati imobiliare. Inregistrand venituri anuale globale de 5,4 miliarde dolari SUA, JLL activeaza in 230 de sucursale in 80 de tari si inglobeaza cca 58.000 de angajati.

Operand in numele clientilor sai, compania ofera servicii de management si servicii imobiliare externalizate, avand un portofoliu de aproximativ 316 milioane mp si  un volum total al investitiilor de 118 miliarde de dolari SUA rezultat din vanzari, achizitii si finantari la nivel global in 2014. Divizia de management al investitiilor- LaSalle Investment Management-administreaza active imobiliare de 53,6 miliarde dolari SUA. JLL este marca inregistrata a Jones Lang LaSalle Incorporated.