Real Estate

Mall-ul ParkLake din Titan, 70% preinchiriat. Cand se deschide si ce branduri si-au anuntat deja prezenta

19 Jan, 11:47 • Redactia DailyBusiness
ParkLake, un proiect joint-venture al Sonae Sierra si Caelum Development, dezvoltat in sectorul 3 al Bucurestiului, langa parcul Titan, a semnat si angajat pana in acest moment 70% din suprafata totala inchiriabila, inaugurarea centrului comercial fiind anuntata pentru 2016.
Mall-ul ParkLake din Titan, 70% preinchiriat. Cand se deschide si ce branduri si-au anuntat deja prezenta

ParkLake are in acest moment contracte de inchiriere cu Zara, Bershka, Massimo Dutti, Stradivarius, Pull&Bear, Zara Home si Oysho, toate acestea apartinand grupului spaniol Inditex, precum si cu H&M, Koton, Maxitoys si Maxbet. 

Aceste brand-uri se vor alatura hypermarket-ului Carrefour si vor completa oferta de cumparaturi si divertisment a centrului comercial. ParkLake va avea peste 200 de unitati, printre care 23 de restaurante si un cinematograf multiplex, dispuse pe o suprafata totala inchiriabila de 70.000 mp.

Magazinul H&M va avea o suprafata de 2.700 mp, iar brand-urile Inditex vor ocupa o suprafata totala inchiriabila de peste 6.000 mp. 

„Lucrarile de constructie continua conform calendarului programat pentru inaugurarea din 2016, aflandu-ne in acest moment in faza lucrarilor structurale”, a spus David Sharkey, CEO Caelum Development.

ParkLake reprezinta o investitie de 180 de milioane de euro.

Sonae Sierra detine 46 de centre comerciale, cu o valoare de piata de peste 5,9 miliarde de euro, fiind prezenta in 14 tari, de pe 4 continente: Portugalia, Algeria, Azerbaijan, Brazilia, China, Columbia, Germania, Grecia, Italia, Maroc, Romania, Rusia, Spania si Turcia. Sonae Sierra administreaza si/sau inchiriaza 82 de centre comerciale si o suprafata totala inchiriabila de 2,6 milioane mp.

Caelum Development este o companie specializata in investitii si dezvoltare imobiliara, detinuta de un grup privat de investitori irlandezi cu peste 10 ani de activitate pe piata europeana de real estate. Avand sediul central in Varsovia, Grupul Caelum are un portofoliu de 36 de proiecte in Europa si include 21 de centre de retail cu o suprafata bruta de 200.000 mp.