Real Estate

Mega Mall va fi inaugurat pe 23 aprilie. Vezi lista chiriasilor

02 Feb, 12:39 • Redactia DailyBusiness
Mega Mall, centrul comercial dezvoltat de sud-africanii de la NEPI pe locul fostei platforme Electroaparataj din cartierul Pantelimon, va fi inaugurat pe 23 aprilie.
Mega Mall va fi inaugurat pe 23 aprilie. Vezi lista chiriasilor

Majoritatea principalilor chiriasi ai mall-ului au inceput in februarie amenajarea magazinelor. Mall-ul se afla  in acest moment in ultima faza de constructie, la ridicarea cladirii participand peste 2000 de muncitori. 

Dintr-o suprafata totala construita de 210.000 mp, 72.000 mp reprezinta spatiul inchiriabil. Suprafata este ocupata aproape in intregime, iar pentru cele cateva spatii mici ramase disponibile, s-a creat o lista de asteptare pentru potentialii retaileri. 

Mega Mall va gazdui peste 200 de magazine, printre care se afla si cele mai mari reprezentante din Romania ale unor branduri renumite. Printre retailerii care vor ocupa spatii generoase se regasesc branduri de fashion precum Peek&Cloppenburg, H&M, Zara, Mango, Marks & Spencer, C&A, LC Waikiki, Koton, New Yorker, Pull&Bear, Bershka, Stradivarius, Orsay, Kenvelo, Lee Cooper, Tom Tailor, Next, Tommy Hilfiger si Musette

Zona de entertainment include un multiplex Cinema City cu 14 sali, un centru World Class dotat cu o piscina semi-olimpica, un loc de joaca pentru copii, un sports bar pentru transmisiuni sportive, concerte live, bowling pentru adulti si pentru copii, un spatiu de dining si de lounge, ce ofera meniuri cu specific american, si un casino, deschis 24 de ore din 24. 

Zona de food court va ocupa un spatiu de aproximativ 10.000 metri patrati si va gazdui restaurante si fast food-uri precum Pizza Hut, KFC, Osho Steak, Wu-Xing, Salad Box si Subway. Zona de cafenele include Paul, Brioche Dorée si Manufaktura by Doncafé

Locurile de parcare vor fi in numar de 3000,  1000 dintre acestea aflandu-se pe acoperisul complexului, ce va putea fi direct accesat din strada pe o rampa rapida. 

Fondul de investitii NEPI este unul din cei mai mari investitori in imobiliarele din Romania, avand in portfoliu Promenada Mall din Bucuresti, City Park Constanta, Ploiesti Shopping City, Braila Mall, Shopping City Targu Jiu, dar si o serie de cladiri de birouri din Capitala si din Cluj.