Real Estate

Noi chiriasi, extinderi si relocari la Bucuresti Mall

22 Dec, 16:02 • Redactia DailyBusiness
Bucuresti Mall anunta mai multe schimbari pe sfarsit de an.
Noi chiriasi, extinderi si relocari la Bucuresti Mall

Pe 18 decembrie, Mega Image a lansat un nou concept corner specializat de vinuri in incinta mall-ului. Noul „magazin in magazin” are o suprafata de 220 de metri patrati si numara aproximativ 900 de sortimente de vinuri (din care peste 200 sunt romanesti) si peste 50 de bauturi spirtoase si produse gourmet asociate consumului de vin. 

Mega Image este o ancora a primului centru comercial modern din Romania inca de cand s-a deschis in Bucuresti Mall (Vitan) in septembrie 2011. Trei ani mai tarziu, Mega Image se afla la nivelul -1 si a fost extins, acoperind acum o suprafata de 1741 de metri patrati. 

Deschiderea Wine Gallery din Mega Image face parte din strategia de dezvoltare si modernizare a mall-ului, la fel ca magazinele din incinta centrului comercial, care vor fi inaugurate in curand, si noile relocari si extinderi. 

Printre acesti noi chiriasi se vor numara LC Waikiki – care se deschide pe 22 decembrie – si Debenhams. Cel de-al doilea retailer va inaugura un magazin amplasat pe trei etaje, devenind o destinatie de shopping ce reuneste un maximum de optiuni in materie de articole de dama, barbat, copii, produse cosmetice si accesorii pentru casa. 

In plus, magazinul Koton (care va include linii noi – Sportwear, Kids – pe langa cele existente), se va muta la parter si va fi extins, ajungand sa acopere o suprafata de 1.700 de metri patrati. 

Tot extins va fi si magazinul Mango, a carui suprafata va ajunge la aproape 1400 de metri patrati si care-i va astepta pe clientii mall-ului cu produse pentru copii, femei si barbati.  

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997, cu proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local. De asemenea, grupul detine msll-ul Plaza Romania, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro.