- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Patriciu a unit 2 firme imobilare in DinuPatriciuGlobalService

13 Jul, 13:15 • Redactia DailyBusiness
Omul de afaceri Dinu Patriciu a unit companiile cu activitate imobiliara, Black Sea Global Services (BSGS) si Quintet, pe care le controleaza, intr-o singura structura, denumita DinuPatriciuGlobalServices (DPGS), care va administra active de 1,3 miliarde de euro in Romania si in Europa de Vest.
Patriciu a unit 2 firme imobilare in DinuPatriciuGlobalService

„Dupa achizitia unor portofolii de active de peste 1,3 miliarde de euro, in Romania si in Europa de Vest, am combinat resursele Quitet, care administra si superviza tranzactiile, si cea mai buna parte a angajatilor, pentru a crea DPGS Group. Acesta va administra activele si va continua dezvoltarea portofoliilor in urmatorii ani pentru a le maximiza potentialul”, se arata intr-un comunicat al companiei.

In Romania, Dinu Patriciu detine mai multe active imobiliare, cele mai multe cladiri de birouri, preluate prin achizitia fondului Fabian. Printre acestea Cascade Office Building, Cubic Center, Lakeview si Baneasa Business Center, relateaza Mediafax.

Quintet a fost lansata in 2009 de omul de afaceri britanic Michael Lloyd, fostul sef al proiectului Baneasa.

Lloyd a fost pana la inceputul acestui an, timp de patru luni, director non-executiv in conducerea fondului german de investitii Rutley European Property Limited, controlat de omul de afaceri roman.

Black Sea Global Services administra portofoliul fondului Black Sea Global Properties, prin care Patriciu a cumparat Rutley European Property si Fabian Romania.