- 
English
 - 
en
Romanian
 - 
ro
Real Estate

Porr Construct plateste chirie 600.000 euro pe 5 ani in Pipera

29 Jul, 13:29 • Redactia DailyBusiness
Compania Porr Construct a inchiriat 947 mp de birouri si 20 de locuri de parcare in cladirea Pipera Business Tower, contract cu o valoare totala de peste 600.000 euro, au anuntat reprezentantii CB Richard Ellis, firma de consultanta imobiliara care a intermediat tranzactia.
Porr Construct plateste chirie 600.000 euro pe 5 ani in Pipera

„Porr Construct pleaca dintr-o cladire mai veche de birouri situata in zona Unirii atat pentru a eficientiza comunicarea – acolo ocupau doua etaje – cat si pentru a profita de conditiile de piata favorabile chiriasilor in aceasta perioada. Un important criteriu de selectie a fost apropierea unei statii de metrou si proximitatea aeroportului”, declara Anca Pauna, Office Leasing Broker in departamentul comercial al CBRE.

Porr Construct S.R.L. este filiala romana a PORR-Group, companie internationala de succes care opereaza in domeniul constructiilor. Activitatea Porr Construct se concentreaza pe domeniul ingineriei constructiilor, constructiilor civile ?i industriale, constructia de cai ferate, drumuri ?i poduri, tehnica mediului, cat si dezvoltarea de modele de sisteme de operare si de modele de licentiere in orice ramura a sectorului constructii.

„Perspectiva pietei de birouri pentru restul anului 2010 este in continuare dominata de masurile implementate de companii pentru reducerea costurilor, ceea se traduce prin renegocierea termenilor contractuali, relocarea in cladiri de birouri superioare calitativ, dar la costuri reduse, precum si acordarea catre chiriasi de numeroase facilitati”, afirma Catalina Jigman, Head of Office Agency la CB Richard Ellis.