Real Estate

Reactia uimitoare a unei femei care a aflat ca la 2 metri de fereastra sa va fi construi un bloc

25 May, 14:28 • Redactia DailyBusiness
Anul trecut, intr-o zi de septembrie, doamna Ionescu a observat ca pe strada ei din sectorul 2 al Capitalei, Aleea Lunguletu, au inceput sa vina foarte multi necunoscuti, care se uita cu totii la casa aflata intre blocurile de locuinte.
Reactia uimitoare a unei femei care a aflat ca la 2 metri de fereastra sa va fi construi un bloc

Numarul persoanelor venite in „pelerinaj” continua sa creasca de la o zi la alta. Atunci, curioasa sa vada ce se intampla cu casa dintre blocuri, doamna Ionescu l-a intrebat pe unul dintre vizitatori ce cauta acolo. 

„Aici, se construieste un bloc de opt etaje, doamna”, i-a spus vizitatorul. Raspunsul a venit ca un trasnet. „Du-te, domnule, de aici, ca nu se poate, cine v-a spus asa ceva?”, a intrebat doamna Mariana Ionescu nedumerita. Pentru ca noua cladire ar fi urmat sa fie ridicata la doar doi-trei metri de ferestrele unor imobile in care locuiesc peste 1.500 de oameni. O cladire care ar fi urmat sa le ia, multora dintre ei, lumina zilei. Citeste pe Gandul cum a organizat doamna Ionescu Rezistenta de pe strada Lunguletu, dupa un atac organizat al rechinilor imobiliari.