Real Estate

Sebastian Mahu, noul center manager al mall-ului Promenada

18 Mar, 15:43 • Redactia DailyBusiness
Fondul sud-african de investitii NEPI (New Europe Property Investments), unul dintre cei mai importanti investitori imobiliari de pe piata locala si detinatorul mall Promenada, l-a numit in functia de center manager al centrului comercial pe Sebastian Mahu (foto), fost head of Property Management Department al DTZ Echinox.
Sebastian Mahu, noul center manager al mall-ului Promenada

Din noua sa functie din cadrul mall Promenada, acesta va coordona activitatile de leasing, property si facility ale centrului incepand cu prima saptamana din luna aprilie.

Avand o experienta vasta in property management, Mahu a detinut, in timp, pozitii de la manager de centru pana la coordonator al unor departamente de administrare proprietati. In cadrul DTZ Echinox, Mahu a coordonat un departament format din 28 de persoane in intreaga tara. 

NEPI a preluat mall Promenada, dezvoltat de Raiffeisen Evolution, la finalul anului trecut. Centrul comercial este situat in Calea Floreasca 246B, in apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu. NEPI intentionaza sa extinda cu peste 60% suprafata mall-ului si are in curs de dezvoltare, inclusiv reconfigurari si extensii ale activelor din portofoliu, proiecte de 371 milioane de euro.