Real Estate

Vitantis investeste 500.000 de euro in decongestionarea traficului spre centrul comercial

15 Jun, 12:25 • Redactia DailyBusiness
Centrul comercial Vitantis Shopping Center va incepe investitii de 500.000 de euro in usurarea accesului catre mall, care se estimeaza ca se vor finaliza in septembrie, au anuntat reprezentantii companiei.
Vitantis investeste 500.000 de euro in decongestionarea traficului spre centrul comercial

Reprezentantii centrului comercial vor sa imbunatateasca toata structuta pe Vitan-Barzesti in etape – in prima faza, vor fi implementate noi sisteme de control si gestiune trafic pentru intersectia Vitan Barzesti – Splai si cea din dreptul accesului spre Vitantis, iar apoi vor exista si imbunatatiri aduse parcarii, toate lucrarile fiind planificate sa se termine pana in septembrie.

Un alt target pentru managementul Vitantis in anul 2010 este adaptarea mixului de chiriasi la zona din care face parte centrul comercial si la contextul economic actual.

Proprietarul Vitantis a inceput deja demersurile in acest sens, iar in martie a reziliat contractul cu magazinul Mobila Bontas, care avea un spatiu de 4.000 mp in cadrul parcului de retail, pentru a-l inlocui cu un alt magazin de mobile, insa cu o alta politica de pret.

„Casa Rusu se pliaza mult mai bine pe modul in care vedem noi dezvoltarea afacerii”, au explicat reprezentantii mall-ului. Vineri, 14 mai 2010, s-a deschis primul magazin din Capitala al producatorului Casa Rusu, cu o investitie de 500.000 de euro.

Gradul de ocupare al spatiilor comerciale din Vitantis este de 93% in prezent. In cazul galeriei comerciale, gradul de ocupare este de 88%.