BURSE

Statul a vandut integral pachetul de 15% din Transgaz

17 aprilie 2013, ora 10:22   | 2 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
transgaz.jpg
Statul a vandut intreg pachetul de 15% din actiunile Transgaz (TGN) scos la vanzare prin oferta secundara pe Bursa, obtinand 72 milioane de euro, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa la BVB, ministrul delegat pentru Energie, Constatin Nita.

"Pretul la care s-a adjudecat este de 179 lei pe actiune, ceea ce ne permite sa incasam 72 milioane euro. Este baza de pornire pentru celelate privatizari pe care le vom avea in acest mod", a afirmat Nita.

El a spus ca aceasta oferta publica secundara este un succes si "un bun inceput" pentru alte listari ale pachetelor minoritare din companiile de stat, potrivit Mediafax.

Oferta prin care statul a vandut 15% din Transgaz s-a derulat in perioada4 aprilie - 16 aprilie. Pretul minim era de 171 lei/titlu si cel maxim de 230 lei/titlu.Astfel, statul putea incasa intre aproximativ 300 milioane lei (68 milioane euro) si 400 milioane lei (90 milioane euro) pe intregul pachet.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
mircea a spus:
19/04/2013 08:26
Orice handicapat poate sa vanda nu si sa administreze.Daca pentru a mai vinde vrea usl sa guverneze,ne-am deranjat degeaba sa mergem la vot.Pacat ca cei care fac politica nu stiu sa administreze ci numai sa praduie ce poporul a construit.Oare toti postdecembristii nu ar trebui judecati si condamnati pentru subminarea economiei nationale ?
 
popescu a spus:
21/04/2013 15:59
Din pacate toti dupa 89 au praduit economia nationala cu intentie sau fara intentie prin actiuni gresite .Cu putine exceptii toti tb judecati pt subminarea economiei mationale . Dar nu ar fi loc in pirnai ar tb sa ii scoatem pe puscariase sa ii bagam pe astia .
 
Ultima ora
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 21 Ianuarie 2022, 12:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter