CARIERE

KeyJobs, gratuit in perioada 1 iulie - 31 decembrie

02 noiembrie 2011, ora 18:35   | 5 comentarii publicate
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
bus.jpg
Serviciul HR exclusivist de tip premium KeyJobs poate fi accesat gratuit timp de trei luni, in perioada 1 iulie ľ 31 decembrie 2011. Vezi care sunt avantajele portalului de resurse umane.

Cand cauti in site-urile obisnuite de recrutare, risti sa primesti foarte multe CV- uri irelevante, majoritatea fara legatura cu specificul jobului.

Cu ajutorul KeyJobs, angajatorul reduce costurile si timpul alocat procesului de recrutare prin targetarea anuntului si filtrarea candidatilor. La randul sau, candidatul are mai multe sanse sa fie apelat de compania potrivita.

KeyJobs, construit in cadrul comunitatii premium a oamenilor de afaceri KeyPeople, este un serviciu premium de resurse umane, cu personal calificat pentru middle si top management.Comunitatea oamenilor de afaceri KeyPeople cuprinde in prezent peste 16.700 de membri, manageri din categoria middle si top, iar numarul este in continua crestere.

Beneficiile companiei

* Transmiterea mesajului intr-o comunitate premium, catre persoane cu un nivel de competenta si expertiza profesionala pestemedie
* Reducerea costurilor si a timpului alocat procesului de recrutare prin targetarea anuntului si filtrarea candidatilor ce isi pot trimite aplicatiile in urma anuntului de recrutare
* Publicare gratuita a anunturilor de recrutare

Beneficiile candidatului

* Cautare de job-uri exclusiv middle si top management, intr-o comunitate exclusivista de tip premium
* Anunturi de recrutare ale marilor companii din Romania, dar si ale companiilor de head-hunting si executive-search
* Sfaturile consilierilor in cariera, certificati GCDF - Global Career Development Facilitator, care vor raspunde in maxim 48 de ore la orice intrebare legata de cariera
* Modele de CV-uri si teste online

Platforma DailyBusiness.ro (care gazduieste KeyPeople si KeyJobs) este vizitata lunar de peste 200.000 de oameni influenti, interesati direct de business-ul romanesc.

Publicatia online de afaceri DailyBusiness.ro este in topul site-urilor premium din Romania (numarul doi pe intreg Internetul romanesc), ca pondere a cititorilor cu venituri si educatie peste medie, potrivit SATI.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
Coman Horia Andrei a spus:
17/07/2011 19:59
Bravooooooooo in sfarsit cineva a ascultat o opinie specialista asa trebuia facut ca sa fie gratuit astfel ca si comunitatea de top sa aiba acces la cat mai multe cv-uri postate de catre aplicanti.
Un pas inainte spre transparenta.
 
Dana Badea a spus:
27/07/2011 17:23
Foarte buna idee! Cum procedez in conditiile in care imi caut loc de munca si doresc sa beneficiez de aceasta oportunitate?
Multumesc!
 
Ana Benga - project manager KeyPeople & KeyJobs a spus:
27/07/2011 17:53
Multumim pentru interesul acordat serviciului de HR KeyJobs.
Stimata doamna Badea, pentru a va putea publica CV-ul in KeyJobs, tot ce trebuie sa faceti este sa va logati in contul personal de KeyPeople si sa dati click pe link-ul "Posteaza CV", link disponibil in optiunile contului, sub poza. Aici aveti fie posibilitatea sa download-ati si sa completati unul din modelele noastre de CV-uri, fie sa atasati CV-ul in format DOC sau PDF.
O dupa-amiaza placuta,
Ana Benga
 
Radu a spus:
23/09/2011 08:17
Acusi se incheie perioada de gratuitate. Puteti sa ne spuneti care au fost consecintele acestei gratuitati? De genul cati utilizatori noi s-au inscris sau cu cate procente a crescut numarul utilizatorilor? Sunt informatii care ar putea convinge ca este un serviciu demn de luat in seama... ar putea creste increderea utilizatorilor inacest serviciu.
 
Ana Benga a spus:
23/09/2011 13:21
Buna ziua,
Multumim pentru interesul acordat.
Perioada de gratuitate s-a prelungit, astfel serviciul de HR KeyJobs poate fi accesat gratuit pana pe 31 decembrie 2011.
Spre deosebire de alte site-uri de profil mai generaliste, KeyJobs este un serviciu premium de resurse umane, cu personal calificat pentru middle si top management.
Cu ajutorul KeyJobs, angajatorul reduce costurile si timpul alocat procesului de recrutare prin targetarea anuntului si filtrarea candidatilor. La randul sau, candidatul are mai multe sanse sa fie apelat de compania potrivita.

Comunitatea oamenilor de afaceri KeyPeople cuprinde in prezent peste 18.000 de membri, manageri din categoria middle si top, iar numarul acestora este in continua crestere.
O zi placuta!
Ana Benga
Project manager KeyPeople & KeyJobs
 
KeyJobs - Job-uri premium
Luni, 04 Iulie 2022, 14:58
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter