CARIERE

Posta vrea sa dea afara 3.650 de angajati. Doar 2.400 au optat pentru disponibilizarea colectiva

27 august 2013, ora 15:36 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
postaa.jpg
Unnumarde 3.650 de angajati ai Postei Romane vor fi disponibilizati incepand cu 3septembrie, reprezentand 11% din total, ca parte a procesului de restructurare a companiei care vizeaza restabilirea echilibrului intre volumul de prestatii postale si numarul de salariati ai operatorului postal.

"In perioada 18 - 23 august, un numar de 2.392 de angajati ai companiei au optat individual, in scris, pentru disponibilizarea colectiva. In perioada 28 - 31 august va avea loc testarea profesionala a angajatilor, avand ca obiectiv selectarea personalului care va fi disponibilizat, pe baza cunostintelor specifice posturilor ocupate. La finalul procesului de restructurare, din Posta Romana vor fi disponibilizati in total 3.650 de angajati, pe baza procedurii si a setului de criterii stabilite de conducerea companiei, de comun acord cu Sindicatul Lucratorilor Postali din Romania", se arata intr-un comunicat al companiei.

Cu afaceri de 1,26 miliarde de lei in 2012, Posta este cel mai mare operator local de profil si are o retea teritoriala de 5.600 de unitati. Actionarii CNPR sunt MSI - 75% si Fondul Proprietatea - 25%, informeaza Mediafax.

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 20 Octombrie 2020, 02:29
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter