COMPANII

Avocatul care a scos Hidroelectrica din insolventa, urmarit penal pentru conflict de interese

29 august 2013, ora 16:12   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
borza.jpg
Remus Borza, fost administrator judiciar al companiei Hidroelectrica, in prezent membru al Consiliului de Supraveghere, a fost pus sub urmarire penala de procurorii Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, pentru savarsirea infractiunii de conflict de interese.


Informatia a fost confirmata joi de Biroul de presa al Parchetului Curtii de Apel Bucuresti, scrie Agerpres.

Potrivit rezolutiei de incepere a urmaririi penale intocmite pe 8 iulie, procurorii il acuza pe Remus Borza ca, in perioada cand era administrator judiciar al companiei Hidroelectrica, a directionat catre societatea sa de avocatura contracte de asistenta juridica, platite de Hidroelectrica.

Hidroelectrica a intrat in insolventa pe 20 iunie 2012, cu peste 4,4 miliarde de lei datorii si cu pierderi de 350 milioane de lei dupa primul semestru al anului 2012, iar administrator judiciar al companiei a fost desemnata firma Euro Insol, detinuta de Remus Borza.Termenul de iesire din insolventa a companiei a fost 26 iunie, cand Tribunalul Bucuresti a confirmat ca s-a realizat la timp acest demers.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
marius costache a spus:
30/08/2013 20:54
Chiar credeti ca a scos Hidroelectrica din insolventa? In primul rand nu trebuia sa intre.Nu era nici un motiv .A fostdecizia lui Ponta care a si plecat atunci din tara ca sa para ca el nici usturoi nu a mancat nici gura nu i-a mirosit.Acum credeti ca e mai bine ca nu mai are Hidroelectrica cui vinde energia?.Comandati un audit acolo si o sa iasa adevarul la iveala.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 17:47
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter