COMPANII

Bill Gates: 3 lucruri care vor revolutiona viata pe pamant in urmatorii 20 de ani

04 aprilie 2016, ora 00:33 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
gates.jpg
Bill Gates a fost intrebat de catre un utilizator Reddit care ar putea fi marile realizari ale omenii in urmatorii 20 de ani. Gates, care este un optimist convins, a mentionat trei mai tendinte.

"Prima este legata de inovatia in domeniul energiei pentru ieftinirea acesteia si eliminarea gazelor cu efect de sera", spune Gates, care considera ca acest miracol s-ar putea intampla doar daca isi vor asuma riscuri atat autoritatile cat si jucatorii privati.

A doua tendinta este legata de progesul medical in combaterea unor boli precum poliomielita, malaria, HIV si tuberculoza, scrie Tech Insider.

"Toate acestea sunt boli pe care am putea sa le combatem definitiv. Sunt descoperiri stiintifice care ma fac sa fiu optimist in aceasta privinta", adauga Gates.Acesta considera ca va fi gasit un leac si pentru cancer in urmatorii 30 de ani.

"A treia vizeaza dezvoltarea educatiei – astfel incat profesorii sa le poata preda mai usor studentilor iar studentii sa inteleaga de ce e nevoie sa invete”, mai spune Gates.

In acest sens, Fundatia lui Bill Gates sustine sistemul de educatie personalizata si profesorii entuziasti si dinamici.
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Joi, 07 Iulie 2022, 00:31
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter