COMPANII

Care este termenul de iesire din insolventa a Hidroelectrica

17 ianuarie 2013, ora 14:05 
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Remus-Borza.jpg
Termenul de iesire din insolventa a Hidroelectrica este 26 iunie 2013, iar procedura poate fi aprobata, dar numai in conditiile rezolvarii celor 74 de contestatii existente, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, Remus Borza, reprezentantul Euro Insol, administratorul judiciar al companiei.

ôData de 26 iunie 2013 reprezinta termenul de iesire din insolventa a Hidroelectrica, iar acest lucru este conditionat de rezolvarea celor 74 de contestatii. Pana acum au fost rezolvate 24, iar, din cele 50 ramase, 23 au termen de rezolvare 23 ianuarie 2013. De asemenea, printre cele 23 se afla si noua contestatii ale baietilor destepti. Deci, va fi o zi de foc pe 23 ianuarieö, a spus Borza, citat de Agerpres.

Hidroelectrica si-a solicitat insolventa in data de 15 iunie 2012, ulterior denuntand mai multe contracte cu traderi de energie, contracte considerate a produce pierderi pentru statul roman, dar si paguboase pentru companie.

Toti directorii din Hidroelectrica au fost revocati din functie, iar postul de director general urmeaza sa fie ocupat in urma unui concurs, a anuntat joi reprezentantul administratorului judiciar al producatorului de energie, Remus Borza.Administratorul judiciar al Hidroelectrica a semnat miercuri preavize de concediere pentru 154 de salariati ai companiei de stat si a redus alte 161 de posturi care erau vacante
Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
KeyJobs - Job-uri premium
Marti, 17 Mai 2022, 18:11
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter