COMPANII, MEDIA & MARKETING

Ce lista secreta a primit presedintele comisiei pentru Rosia Montana de la RMGC

17 octombrie 2013, ora 10:57   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
aur.jpg
Presedintele Comisiei pentru Rosia Montana, Darius Valcov, a declarat miercuri ca lista primita de la RMGC contine "foarte multe" nume de jurnalisti care au mers pe banii companiei in diferite tari la diferite mine, el aratand ca nu a identificat nume de politicieni actuali sau membri ai Guvernului.

"Nu va pot spune ce este in documente, dar va pot spune ceea ce nu este si anume nu am gasit niciun parlamentar actual sau membru al Guuvernului care sa fi facut parte din aceste deplasari in diferite tari la diferite mine. Nu sunt nici fosti parlamentari, nici politicieni. Lista contine foarte multe, foarte multe nume din mass-media", a spus Valcov, potrivit Mediafax.

"Lista a fost pusa la dispozitia tuturor membrilor comisiei si fiecare a consultat-o. Ea nu e publica pentru ca a venit intr-un document pe care scrie źSecret de serviciu╗ si suntem obligati prin lege sa nu divulgam acele date. Noi trebuie sa respectam legea. Avem acces la nume, dar nu le putem face publice", a spus Valcov, care a aratat ca lista a venit de la RMGC.

Citeste si
Radiografia fenomenului Rosia Montana in media: Minimalism si eticheta hipsterului
CNA pune stop campaniei pentru exploatarea Rosia Montana: "Reclamele induc publicul in eroare"
Cine sunt cei 80 de mineri pe care RMGC ii scoate in fata televiziunilorá
Cele 5 gafe de PR facute de RMGC. Cum sa NU iti faci lobby in Romaniaá

Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
mircea a spus:
21/10/2013 16:58
Da de ce atata secretizare?Pai daca-s implicate persoane sa stie lumea,ca avutiile in discutie sunt ale romanilor.Guvernele numai le gestioneaza si se pare ca prost,dar asta nu justifica privatizari pe graunte de nisip si nu pe bani grei.Orice secretizare se face daca este ceva dubios,nicidecum daca totul este in regula.Si pun o intrebare de SAH MAT !Pai daca americanii se retrag pe la noi,DE CE? luam harburile lui BARISSO si nu luam in contrapartida sau gratis ca si portughezii avioanele gratis?Probabil ca guvernantii fosti si actuali sunt clauni de circ nu adevarati administrator ai averii nationale.E fain sa primesti ceva gratis(portughezii,avioane) si sa le vinzi pe bani grei!
 
KeyJobs - Job-uri premium
Miercuri, 21 Octombrie 2020, 01:37
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter