COMPANII

Dan Nica: Posta Romana nu se va privatiza niciodata impreuna cu tezaurul pe care il detine

22 decembrie 2012, ora 11:24   | 1 comentariu publicat
Aboneaza-te la: RSS   Trimite prin: LinkedIn
Posta-Romana.jpg
Compania Nationala Posta Romana (CNPR) nu se va privatiza niciodata impreuna cu tezaurul pe care il detine, a declarat, vineri, la audierile comune ale comisiilor de specialitate, Dan Nica,áministrul propus al Societatii Informationale si Comunicatiilor.

äStatul nu-si ia mana de pe Posta Romana daca statul vrea sa vanda 51% dintre actiunile societatii. S-a facut un studiu in acest sens. Cine vine sa bage 51% trebuie sa vina si cu planuri de dezvoltare. Altfel, nu se putea garanta ca Posta Romana ar fi putut fi performanta. Deja, intr-o saptamana concurenta va deveni extrem de importanta. Posta Romana nu se va privatiza niciodata la un loc cu tezaurul pe care il detineö, a explicat Nica.

La jumatatea lunii decembrie, Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationaleá (MCSI) preciza, intr-un comunicat de presa, ca un procent fix de 51% propus investitorului interesat de CNPR confera claritate procesului de privatizare si valorificare maximala a participatiei statului la momentul tranzactiei si in perspectiva, la momentul exitului.

Potrivit sursei citate, Executivul a aprobat, in data de 14 decembrie, proiectul de Hotarare de Guvern privind modificarea si completarea unor acte normative in domeniul privatizarii, act normativ care stabileste si strategia de privatizare a Companiei Nationale Posta Romana S.A., potrivit careia investitorul va detine 51% din capitalul social al companiei, noteaza Agerpres.Comentariile acestui material
 
Numele complet:*
ex: Ion Popescu
Adresa de email:*
Site personal:
ex: http://www.dailybusiness.ro/
Comentariul tau:*
ATENTIE! Camp obligatoriu.
 
 
 
postasul a spus:
24/12/2012 12:01
care tezaur? in afara de reteaua postala si salariati CNPR nu mai are nici un tezaur.Tezaur de care se va alege praful.
 
KeyJobs - Job-uri premium
Vineri, 30 Octombrie 2020, 07:14
Alegeti frecventa cu care doriti sa primiti newsletterul:
Adresa dvs. de email:
Abonati-va la newsletter